Samenwerking Nijhof Wassink en Haveman Transport

Home » Samenwerking Nijhof Wassink en Haveman Transport » Nieuws » Samenwerking Nijhof Wassink en Haveman Transport

Samenwerking Haveman Transport en Nijhof-Wassink

Het transport van mengvoeders is de laatste jaren zeer onderhevig aan veranderingen. Mengvoederproducenten hebben een steeds grotere behoefte aan vervoerders met een regionaal en grensoverschrijdend netwerk die daarnaast een hoge mate van flexibiliteit kunnen bieden en derhalve meer kunnen dan alleen het aanbieden van transportcapaciteit.

Om nog beter, sneller en efficiënter in te spelen op de behoefte van vele opdrachtgevers zetten Haveman Transport en Nijhof-Wassink een gezamenlijke volgende stap. Onder volledige zelfstandigheid gaan, vanaf 1-1-2015, de transportbedrijven uit Uffelte en Rijssen een intensieve samenwerking aan in het transport van mengvoeders.

Haveman Transport is een sterke regionale vervoerder die dicht bij haar klanten staat en die vooral in Noord-Nederland actief is. Nijhof-Wassink is zowel regionaal als internationaal actief en beschikt over een groot netwerk in Nederland alsmede de omliggende landen. Met deze samenwerking geven beide transportbedrijven verdere invulling aan hun ambities om op regionaal niveau, maar zeer zeker ook grensoverschrijdend, de beste logistieke partner voor hun opdrachtgevers te zijn.

Beide vervoerders beschikken vanaf 1 januari 2015 over ruim 110 mengvoedercombinaties waarvan er 65 dedicated rijden in de kleurstelling van opdrachtgevers. Daarnaast heeft men de beschikking over een 50-tal neutrale combinaties die voor vele opdrachtgevers in Nederland, België en Duitsland worden ingezet. Naast de reguliere gecompartimenteerde mengvoederopleggers heeft men ook de beschikking over (sluis/blaas)kippers, zijlossers en zuigopleggers.

Beide partijen geloven in deze samenwerking en kijken vol vertrouwen naar de toekomst.  Bovenstaande zien ze als een eerste stap om hun samenwerking verder uit te breiden.